u bent hier

(geannuleerd) Marina - Mijlstraat

Fictie, Amusementsmuziek, Meerdere filmgenres


Marina is vrij gebaseerd op de jeugdherinneringen van Rocco Granata, de Italiaans Belgische zanger. Rocco zoekt tegen de wil en overtuiging van zijn vader een uitweg via de muziek én de liefde, en volgt zijn hart en passie om een eigen droom te realiseren. We keken er naar uit om in jouw buurt langs te komen met onze openluchtfilms maar het kan niet. Het coronavirus heeft ons opnieuw in de ... Lees meer »

Marina is vrij gebaseerd op de jeugdherinneringen van Rocco Granata, de Italiaans Belgische zanger. Rocco zoekt tegen de wil en overtuiging van zijn vader een uitweg via de muziek én de liefde, en volgt zijn hart en passie om een eigen droom te realiseren.

We keken er naar uit om in jouw buurt langs te komen met onze openluchtfilms maar het kan niet. Het coronavirus heeft ons opnieuw in de ban en daarom blijft Cinema Plaza in haar kot. Dit valt ons zwaar maar we denken dat dit, om de stijging van het aantal coronabesmettingen tegen te gaan, de juiste beslissing is.

Wil je weten wat Cinema Plaza in het seizoen 2020-2021 te bieden heeft? Je vindt onze seizoensbrochure in heel wat Duffelse winkels of ontdek het programma op www.cinema-plaza.be.

Hou het veilig en gezond en tot binnenkort in Cinema Plaza.

Marina is vrij gebaseerd op de jeugdherinneringen van Rocco Granata, de Italiaans/Belgische zanger. Rocco zoekt tegen de wil en overtuiging van zijn vader een uitweg via de muziek én de liefde, en volgt zijn hart en passie om een eigen droom te realiseren. 

(geannuleerd) Marina
Toon kaart Mijlstraat
Mijlstraat 108
2570 Duffel
di 18/08/20 van 20:30 tot 22:28
gratis
www.cinema-plaza.be/programma/geannul...
cinemaplaza@duffel.be