u bent hier

GEANNULEERD - Klimbos de Hoge Rielen op zaterdag

11 +


Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn individuele inschrijvingen (gezinnen, kleine vriendengroepen, ...) voor het klimbos op zaterdagnamiddag niet meer mogelijk. Je kan het klimbos nog wel reserveren als groep (vanaf 12 pers.) als je rekening houdt met de regels die gelden voor jouw groep (groepsgrootte, mondmaskers, ... ). --- Iedere zaterdagnamiddag van september ... Lees meer »

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn individuele inschrijvingen (gezinnen, kleine vriendengroepen, ...) voor het klimbos op zaterdagnamiddag niet meer mogelijk.

Je kan het klimbos nog wel reserveren als groep (vanaf 12 pers.) als je rekening houdt met de regels die gelden voor jouw groep (groepsgrootte, mondmaskers, ... ).

---

Iedere zaterdagnamiddag van september en oktober stellen we ons klimbos open voor iedereen die graag wil komen klimmen. Klim en klauter over evenwichtsbalken, klimnetten, bandenbruggen, ... op hoogtes van 4 tot 11 meter. En zoef via de 120 meter lange zipline boven het water van de Spiegelaar.

Praktisch
- Iedere zaterdagnamiddag van september en oktober
- Open van 12.30 uur tot 17 uur (laatste startmoment om 15.30 uur)
- Voor iedereen vanaf 11 jaar en minstens 1m40 groot

Meer info en inschrijven op www.dehogerielen.be/activiteiten-najaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Hoge Rielen
Molenstraat 62
2460 Kasterlee
za 24 oktober 2020 van 12:30 tot 17:00 za 31 oktober 2020 van 12:30 tot 17:00
de Hoge Rielen
€ 17,8
www.dehogerielen.be/activiteiten-najaar