u bent hier

Geannuleerd - HYBRIS

16 +


Een ontmoeting in de onderbuik van een ziekenhuis. Zij, een chirurge, probeert zich staande te houden. Hij, met krukken, wacht op nieuws.  Theatermaker Christophe Aussems ging voor ‘Hybris’ in gesprek met chirurgen en patiënten. Wat als het tijdens een operatie fout loopt? Hoe ga je om met falen? Hoe leef je verder met onomkeerbare schade?  “Een krachtig, ingetogen drama over een belangrijk ... Lees meer »

Een ontmoeting in de onderbuik van een ziekenhuis. Zij, een chirurge, probeert zich staande te houden. Hij, met krukken, wacht op nieuws.  Theatermaker Christophe Aussems ging voor ‘Hybris’ in gesprek met chirurgen en patiënten. Wat als het tijdens een operatie fout loopt? Hoe ga je om met falen? Hoe leef je verder met onomkeerbare schade? 
“Een krachtig, ingetogen drama over een belangrijk maatschappelijk onderwerp”  theaterkrant.nl
Gratis inleiding om 19.30 uur
Spel: Inge Paulussen & Tom Ternest Livemuziek: Patricia Vanneste/Esther Coorevits & Bert Hornikx  Interviews, tekst & regie: Christophe Aussems  In samenwerking met Master Theater Toneelacademie Maastricht De productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid & Gallop Tax shelter

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mark Liebrecht Schouwburg
Heilig-Kruisstraat 16
2640 Mortsel
zaterdag 28 november 2020 van 20:30 tot 22:00
Vrije Tijd Mortsel
€ 16,5
onthaal@mortsel.be
03 444 17 17
www.tickets.mortsel.be