u bent hier

GEANNULEERD: herfstkriebels 2020: op pad met de groendienst

6 +

Milieu en natuur


Op speelplein De Bogaard moeten 500 bomen en struiken geplant worden. Help, aaaaargh en OMG! Dat kunnen we echt niet alleen. Zonder jullie groene vingers lukt dit nooit. Er moeten graszoden afgevoerd worden en plantgaten worden gemaakt. Daarna planten we het boompje en geven we het voldoende water zodat het kan uitgroeien tot een fiere sterke boom. Samen met jullie hulp maken we door het ... Lees meer »

Op speelplein De Bogaard moeten 500 bomen en struiken geplant worden. Help, aaaaargh en OMG! Dat kunnen we echt niet alleen. Zonder jullie groene vingers lukt dit nooit.
Er moeten graszoden afgevoerd worden en plantgaten worden gemaakt. Daarna planten we het boompje en geven we het voldoende water zodat het kan uitgroeien tot een fiere sterke boom.
Samen met jullie hulp maken we door het planten van de boompjes een groter speelbos en dus meer ruimte voor verhalen, avontuur en zuurstof.
De kruiwagens, schoppen en gieters staan alvast op jullie te wachten.
Kom ook regelmatig eens langs om te kijken of het boompje het naar zijn zin heeft en goed groeit. En psssst, heb je al eens gehoord dat planten en bomen beter zouden groeien als je er tegen praat? Zou dat waar zijn?
voor kinderen vanaf 6 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Jeugdcentrum De Bogaard
Diestseweg 135
2440 Geel
maandag 2 november 2020 van 09:00 tot 12:00
dienst jeugd Geel
gratis
www.dewerft.be/agenda/1580/Groendiens...
www.dewerft.be/agenda/1580/Groendiens...