u bent hier

GEANNULEERD: herfstkriebels 2020: bloemenpost

10 +

Decoratieve kunst


Bloemen zijn niet alleen mooi om naar te kijken als ze in bloei staan. Je kan ze ook drogen om er dan heel veel mooie dingen mee maken. Dat is zelfs heel hip tegenwoordig. Het is gewoon ook erg leuk om met droogbloemen te werken. Heb je geen idee hoe je bloemen droogt en wat je er zoal mee kan doen? Geen erg hoor. We hebben al een massa bloemen voor jullie gedroogd en leggen met plezier uit ... Lees meer »

Bloemen zijn niet alleen mooi om naar te kijken als ze in bloei staan. Je kan ze ook drogen om er dan heel veel mooie dingen mee maken. Dat is zelfs heel hip tegenwoordig. Het is gewoon ook erg leuk om met droogbloemen te werken.
Heb je geen idee hoe je bloemen droogt en wat je er zoal mee kan doen? Geen erg hoor. We hebben al een massa bloemen voor jullie gedroogd en leggen met plezier uit hoe je dit doet. We versieren er een kaartje mee, we maken er een leuk bloemstukje van, we pimpen een fotokader, … Je zal versteld staan wat je allemaal kan doen met droogbloemen.
Wil je je mama of papa verrassen met een origineel cadeau of wil je iets hip voor op je kamer, doe dan zeker mee. Je houdt er een blijvende herinnering aan over.
voor kinderen geboren in 2010-2009-2008-2007

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Jeugdcentrum De Bogaard
Diestseweg 135
2440 Geel
vrijdag 6 november 2020 van 10:00 tot 12:00
dienst jeugd Geel
gratis
www.dewerft.be/agenda/1598/voor_kinde...
www.dewerft.be/agenda/1598/voor_kinde...