u bent hier

GEANNULEERD: Fulco

18 +


Muzikale duizendpoot Fulco Ottervanger (BeraadGeslagen, De Beren Gieren,…) maakte een Nederlandstalige popplaat. Een drumcomputer, kleurrijke synths, een basgitarist en geestige songteksten, meer heeft hij niet nodig om je onder te dompelen in zijn universum. Ticketverkoop start later Muzikale duizendpoot Fulco Ottervanger is niet voor één gat te vangen. Hij is multi-instrumentalist, zanger, ... Lees meer »

Muzikale duizendpoot Fulco Ottervanger (BeraadGeslagen, De Beren Gieren,…) maakte een Nederlandstalige popplaat. Een drumcomputer, kleurrijke synths, een basgitarist en geestige songteksten, meer heeft hij niet nodig om je onder te dompelen in zijn universum.

Ticketverkoop start later

Muzikale duizendpoot Fulco Ottervanger is niet voor één gat te vangen. Hij is multi-instrumentalist, zanger, componist en improvisator. Zijn eigenzinnige stijl is doorspekt met invloeden uit jazz, krautrock, hiphop, rock, soul en funk. De in Brussel opgegroeide Gentse Nederlander speelde bij BeraadGeslagen, STADT en De Beren Gieren, maar schreef en zong ondertussen vooral ook alle mogelijke versies van zijn eigen nummers.

Die nummers verzamelde hij op een Nederlandstalige popplaat die hij in het najaar van 2019 op de wereld losliet. Hij trok erop uit, zocht en bleef zoeken, en wist waar hij wilde zijn toen hij er eindelijk belandde. En dat is hier. In een nostalgische wereld waar alles zonneklaar is, vooral het onbegrijpelijke. Een ambigu niemandsland waar grenzen vervagen en alles en niets vertrouwd is. Waar de sms’ende mens rustig kuiert doorheen alledaagse waanzin. Net zoals iedereen. Met kleurrijke synths en lekkere drums, veel melodie en zelfs wat postpunk, werd het een plaat die in haar zoektocht naar duidelijkheid vele wegen bewandelt.

RElaX (foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2
2400 Mol
vrijdag 13 november 2020om 20:15
RElaX (foyer Schouwburg Rex)
€ 14,0
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...