u bent hier

(geannuleerd) F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma (6+) - Spoorweglaan

Actie en avontuur, Fictie


Ronaldinho zijn hart ligt meer bij het voetbal en bij z’n nieuwe vlam Niki dan bij de ‘Boma Vleesindustrie NV’. F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma (6+) is de jongste worp van Jan Verheyen. We keken er naar uit om in jouw buurt langs te komen met onze openluchtfilms maar het kan niet. Het coronavirus heeft ons opnieuw in de ban en daarom blijft Cinema Plaza in haar kot. Dit valt ons zwaar maar we ... Lees meer »

Ronaldinho zijn hart ligt meer bij het voetbal en bij z’n nieuwe vlam Niki dan bij de ‘Boma Vleesindustrie NV’. F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma (6+) is de jongste worp van Jan Verheyen.

We keken er naar uit om in jouw buurt langs te komen met onze openluchtfilms maar het kan niet. Het coronavirus heeft ons opnieuw in de ban en daarom blijft Cinema Plaza in haar kot. Dit valt ons zwaar maar we denken dat dit, om de stijging van het aantal coronabesmettingen tegen te gaan, de juiste beslissing is.

Wil je weten wat Cinema Plaza in het seizoen 2020-2021 te bieden heeft? Je vindt onze seizoensbrochure in heel wat Duffelse winkels of ontdek het programma op www.cinema-plaza.be.

Hou het veilig en gezond en tot binnenkort in Cinema Plaza.

Ronaldinho zijn hart ligt meer bij het voetbal en bij z’n nieuwe vlam Niki dan bij de ‘Boma Vleesindustrie NV’.

(geannuleerd) F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma (6+)
Toon kaart Spoorweglaan
Rechtstraat z/n
2570 Duffel
vrij 14/08/20 van 20:30 tot 22:17
gratis
www.cinema-plaza.be/programma/geannul...
cinemaplaza@duffel.be