u bent hier

Geannuleerd - EEN JIHAD VAN LIEFDE

16 +


Mohamed El Bachiri verloor zijn vrouw bij de aanslagen in Zaventem en Maalbeek van 22 maart 2016. Hij praat in het boek over zijn jeugd in Molenbeek, de liefde voor zijn vrouw en zijn leven na de aanslagen. Als eerbetoon aan zijn vrouw buigt hij het leed dat hem is aangedaan op moedige en veerkrachtige wijze om in een boodschap van liefde en medemenselijkheid. We zien Mohamed twijfelen, ... Lees meer »

Mohamed El Bachiri verloor zijn vrouw bij de aanslagen in Zaventem en Maalbeek van 22 maart 2016. Hij praat in het boek over zijn jeugd in Molenbeek, de liefde voor zijn vrouw en zijn leven na de aanslagen. Als eerbetoon aan zijn vrouw buigt hij het leed dat hem is aangedaan op moedige en veerkrachtige wijze om in een boodschap van liefde en medemenselijkheid. We zien Mohamed twijfelen, wroeten, bidden, zoeken. Hoopvol spreekt hij zijn ontwapenende en ontroerende boodschap van liefde en verzoening uit. Maar met wie praat hij hier de hele voorstelling over?
Rashif El Kaoui, Amara Reta en Hans Van Cauwenberghe maakten een theaterstuk op basis van het boek ‘Een Jihad van Liefde’ van Mohamed El Bachiri (opgetekend door David Van Reybrouck). Gratis inleiding om 19.30 uur Spel en tekstbewerking: Rashif El Kaoui, Amara Reta Regie en tekstbewerking: Hans Van Cauwenberghe Een productie van Rataplan in coproductie met Vlaams-Marokkaans Culturenhuis Darna en De Roma. Met de steun van district Borgerhout en de Vlaamse Gemeenschap

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mark Liebrecht Schouwburg
Heilig-Kruisstraat 16
2640 Mortsel
donderdag 3 december 2020 van 20:30 tot 22:00
Vrije Tijd Mortsel
€ 15,5
onthaal@mortsel.be
03 444 17 17
tickets.mortsel.be