u bent hier

GEANNULEERD: Een Cabaretvoorstelling van Nele Bauwens (try-out) - Nele Bauwens

Pop en rock, Humor comedy


Met humor en weemoed, met warmte, liefde en sprankelende spitsheid vertelt Nele over de wereld waarin we leefden en over een nieuwe die geboren wordt. EEN CABARETVOORSTELLING VAN NELE BAUWENS is haar derde monoloog, tot stand gekomen in een trio met Sam De Graeve (tekst) en Raf Walschaerts (regie). De Vlaamse regering besliste op 27 oktober de deuren van alle cultuurhuizen voor onbepaalde tijd ... Lees meer »

Met humor en weemoed, met warmte, liefde en sprankelende spitsheid vertelt Nele over de wereld waarin we leefden en over een nieuwe die geboren wordt. EEN CABARETVOORSTELLING VAN NELE BAUWENS is haar derde monoloog, tot stand gekomen in een trio met Sam De Graeve (tekst) en Raf Walschaerts (regie).

De Vlaamse regering besliste op 27 oktober de deuren van alle cultuurhuizen voor onbepaalde tijd terug te sluiten vanaf 30 oktober. Voorlopig annuleren we daarom reeds al onze activiteiten vanaf 29 oktober tot en met 19 november. Tickethouders worden persoonlijk per mail op de hoogte gebracht. Meer info op www.cinema-plaza.be/cultuur-coronaproof

 

Dartelend ging Nele Bauwens door het leven, de dag plukkend, swingend en zingend.

Tot de geschiedenis kwam aankloppen, en de buren ook.

GEANNULEERD: Een Cabaretvoorstelling van Nele Bauwens (try-out)
Toon kaart Cultuurcentrum Cinema Plaza
Handelsstraat 8
2570 Duffel
za 14/11/20 van 20:15 tot 21:30
€ 14,0
www.cinema-plaza.be/programma/geannul...
cinemaplaza@duffel.be