u bent hier

*GEANNULEERD* De wereld van Bobbejaan - Isabelle A, Guido Belcanto, Klaas Delrue


Het is nu 10 jaar geleden dat Bobbejaan Schoepen is overleden. Tijd voor een herdenking. Deze keer slaan Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue (Yevgueni) de handen in elkaar om zijn wereld te doen herleven. Bobbejaan was onze eerste ‘vedette’ die een ongelooflijk muzikaal parcours heeft afgelegd. Hij was ‘onze’ cowboy, maar ook veel meer dan dat. We kennen allemaal Lichtjes van de ... Lees meer »

Het is nu 10 jaar geleden dat Bobbejaan Schoepen is overleden. Tijd voor een herdenking. Deze keer slaan Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue (Yevgueni) de handen in elkaar om zijn wereld te doen herleven.

Bobbejaan was onze eerste ‘vedette’ die een ongelooflijk muzikaal parcours heeft afgelegd. Hij was ‘onze’ cowboy, maar ook veel meer dan dat. We kennen allemaal Lichtjes van de Schelde, Eerbied voor Jouw Grijze Haren, Café Zonder Bier en vele andere van zijn grootste hits. Ze zijn allemaal in ons collectief geheugen gegrift. Hij was de man die de ‘Amerikaanse Droom’ in de duistere naoorlogse jaren en in de euforische fifties en sixties naar ons land bracht. Hij heeft een indrukwekkende muzikale erfenis nagelaten. Niet alleen met gekende maar ook met minder bekende maar verrassende pareltjes. Deze verdienen meer dan ooit om terug voor het voetlicht gebracht te worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Stadsschouwburg Mechelen (UiTPAS)
Keizerstraat 3
2800 Mechelen
vr 4 december 2020 van 19:00 tot 20:00 vr 4 december 2020 van 21:15 tot 22:15
Cultuurcentrum Mechelen
€ 22,0
cultuurcentrum.mechelen.be/de-wereld-...