u bent hier

Geannuleerd (coronamaatregelen) - Studiedag Graafwespen in Landschap de Liereman provincie


Tijdens deze dag zullen we ondergedompeld worden in de wondere wereld van de graafwespen. Expert Wim Klein komt helemaal vanuit Nederland afgezakt om ons alles te leren over de verschillende genera en hun levenswijze. Tijdens de voormiddag geeft hij een inleidende presentatie en in de namiddag bezoeken we het prachtige gebied De Liereman waar heel wat interessante soorten te vinden zijn. Deze ... Lees meer »

Tijdens deze dag zullen we ondergedompeld worden in de wondere wereld van de graafwespen. Expert Wim Klein komt helemaal vanuit Nederland afgezakt om ons alles te leren over de verschillende genera en hun levenswijze.

Tijdens de voormiddag geeft hij een inleidende presentatie en in de namiddag bezoeken we het prachtige gebied De Liereman waar heel wat interessante soorten te vinden zijn.

Deze activiteit is toegankelijk voor iedereen met een interesse in etomologie en het bestuderen van onze graagwespen. Het is handig als je al enige voorkennis hebt en met enige zekerheid graafwespen kan onderscheiden van andere vliesvleugeligen zoals bijen, plooivleugelwespen of sluipwespen.

Meebrengen: Wandelschoenen, vlindernetje, loep en lunchpakket

Programma:

  • 10u - 12u30               Presentatie door Wim Klein
  • 12u30 - 13u30           Lunch
  • 13u30 - 17u               Bezoek aan het gebied

Toon kaart Bezoekerscentrum de Liereman
Schuurhovenberg 43
2360 Oud-Turnhout
za 22/08/20 van 10:00 tot 17:00
Aculea
Sign Up Sign Up Sign Up
Winfried.vertommen@hotmail.com
0476/31.40.70
www.natuurpunt.be/agenda/studiedag-gr...