u bent hier

Geannuleerd - BERT JORIS QUARTET

18 +

Amusementsmuziek


De Belgische trompettist/componist Bert Joris behoort tot de meest veelzijdige en getalenteerde jazzmusici in Europa. Qua internationale weerklank dien je hem te plaatsen in het rijtje Toots en Philip Catherine. Zijn kwartet bestaat ondertussen 20 jaar en wordt gewaardeerd voor muzikaal meesterschap en positieve energie. Als trompettist is Bert Joris even herkenbaar als onvoorspelbaar. Zijn ... Lees meer »

De Belgische trompettist/componist Bert Joris behoort tot de meest veelzijdige en getalenteerde jazzmusici in Europa. Qua internationale weerklank dien je hem te plaatsen in het rijtje Toots en Philip Catherine. Zijn kwartet bestaat ondertussen 20 jaar en wordt gewaardeerd voor muzikaal meesterschap en positieve energie. Als trompettist is Bert Joris even herkenbaar als onvoorspelbaar. Zijn ‘fluwelen aanzet’ is legendarisch, net als het speelplezier dat hij met dit kwartet tentoonspreidt.
De leden van dit internationale ensemble hebben op het podium gestaan van zowat alle belangrijke jazzfestivals in de wereld. Met hun laatste album “Only for the honest” heeft het Bert Joris Quartet de perfecte balans gevonden tussen groove, passie en entertainment. Bert Joris levert zelf de meeste composities aan, melodieën die lang blijven nazinderen en tot de standaard van de Belgische jazz zijn gaan behoren.
Bert Joris trompet Dado Moroni (IT) piano Philippe Aerts (FR) contrabas Dre Pallemaerts drums

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mark Liebrecht Schouwburg
Heilig-Kruisstraat 16
2640 Mortsel
donderdag 26 november 2020 van 20:30 tot 22:00
Vrije Tijd Mortsel
€ 20,0
onthaal@mortsel.be
03 444 17 17
tickets.mortsel.be