u bent hier

GEANNULEERD: Bart Herman & Friends

18 +


Bart Herman heeft er al een bewogen leven opzitten. Met deze nieuwe show toert hij door zijn hele loopbaan. Als een echte bard trok hij reeds in zijn jeugdjaren met zijn gitaar op de schouder de wijde wereld in. Overal deed hij invloeden op en die verwerkte hij in de nummers die samen met zijn warme, typische stem getuigen van welk een groot artiest hij is. Bart Herman heeft er al een bewogen ... Lees meer »

Bart Herman heeft er al een bewogen leven opzitten. Met deze nieuwe show toert hij door zijn hele loopbaan. Als een echte bard trok hij reeds in zijn jeugdjaren met zijn gitaar op de schouder de wijde wereld in. Overal deed hij invloeden op en die verwerkte hij in de nummers die samen met zijn warme, typische stem getuigen van welk een groot artiest hij is.

Bart Herman heeft er al een bewogen leven opzitten. Met deze nieuwe show tourt deze excellente singer-songwriter door zijn hele loopbaan en door ons Vlaanderenland. Als een echte bard trok hij reeds in zijn jeugdjaren met zijn gitaar op de schouder de wijde wereld in. Overal deed hij invloeden op en hij zong op de vreemdste plaatsen. Groezelige barretjes, afgeleefde tenten, chique restaurants en luxe cruiseschepen waren tijdelijk zijn thuis. Daar zingt hij over. En daar blijkt ook nog steeds een stukje van zijn hart te liggen.

Veel van die ervaringen kregen een plaats in zijn liedjes en in de kleurrijke verhalen die Bart erbij vertelt. Vandaar dat zijn publiek de eerlijkheid en goesting voelt die hij in zijn teksten legt. Zijn typische warme stem doet de rest.

Met: Bart Herman (gitaar en zang), Dirk Naessens (viool en mandoline), Raf Helsen (drums) en Mario Vermandel (contrabas)

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2
2400 Mol
donderdag 21 januari 2021om 14:00
Zaal 't Getouw
€ 16,0
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...