u bent hier

*GEANNULEERD* Ansatz der maschine


Ansatz der Maschine, het geesteskind van de Kortrijkse indietronicamuzikant Mathijs Bertel, heeft met Burial Songs een bijzonder mooie plaat uitgebracht met afscheid nemen en loslaten als centrale thema’s. Het artistieke uitgangspunt van Ansatz der Maschine is niet drastisch veranderd. Bertel en zijn gezellen maken nog steeds wondermooie elektro-akoestische muziek, waarin alledaagse geluiden ... Lees meer »

Ansatz der Maschine, het geesteskind van de Kortrijkse indietronicamuzikant Mathijs Bertel, heeft met Burial Songs een bijzonder mooie plaat uitgebracht met afscheid nemen en loslaten als centrale thema’s. Het artistieke uitgangspunt van Ansatz der Maschine is niet drastisch veranderd. Bertel en zijn gezellen maken nog steeds wondermooie elektro-akoestische muziek, waarin alledaagse geluiden steevast in een bevreemdende context worden geplaatst.
Voor Burial Song werkte Ansatz der Maschine onder meer samen met componist en producer Valgeir Sigurdsson (zie Björk, CocoRosie en Bonnie ‘Prince’ Billy). Op de plaat hoor je de stemmen van vaste zangeres Sophia Ammann, maar ook van gasten Will Samson en Colin H. Van Eeckhout, de frontman van Amenra. Live wordt het publiek de wereld van Ansatz der Maschine ingetrokken door een surround sound systeem.
Grand cru! (De Morgen)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Mechelen - Kerk
Minderbroedersgang 5
2800 Mechelen
zaterdag 28 november 2020 van 20:15 tot 21:30
Cultuurcentrum Mechelen
€ 18,0