u bent hier

GEANNULEERD: Alexandre Cavaliere Quintet

18 +


Als bandleider van zijn eigen Alexandre Cavaliere Quintet combineert Alexandre gipsy jazz met bebop en moderne jazzelementen. En dat met een touch Dorade Schmitt en Biréli Lagrène. Het wonderkind toont zich opnieuw een waardige opvolger voor de grote Django Rheinhardt. En daarmee past dit concert perfect binnen Djangofolllies. Alexandre Cavaliere is een waar wonderkind. Hij was amper twaalf ... Lees meer »

Als bandleider van zijn eigen Alexandre Cavaliere Quintet combineert Alexandre gipsy jazz met bebop en moderne jazzelementen. En dat met een touch Dorade Schmitt en Biréli Lagrène. Het wonderkind toont zich opnieuw een waardige opvolger voor de grote Django Rheinhardt. En daarmee past dit concert perfect binnen Djangofolllies.

Alexandre Cavaliere is een waar wonderkind. Hij was amper twaalf toen Didier Lockwood en Babik Reinhardt hem in Parijs uitnodigden. Daarmee kwam zijn muzikale loopbaan onmiddellijk in een ware stroomversnelling terecht. Alexandre begon de internationale jazzpodia te bestormen als lid van de groep van zijn vader. Gipsy of manouche muziek werd zijn handelsmerk en met zijn viool was hij een exponent van de zo succesvolle generatie jazzmuzikanten die de erfenis van Django levend houdt.

Als bandleider van zijn eigen Alexandre Cavaliere Quintet combineert hij gipsy jazz met bebop en moderne jazzelementen. En dat met een touch Dorade Schmitt en Biréli Lagrène.

Met: Alexandre Cavaliere (viool), Manu Bonetti (gitaar), Fred Guedon (gitaar), Jean-Louis Rassinfosse (contrabas) en Vincent Bruyninckx (piano)

http://www.djangofolllies.be/
www.sceneoff.com

RElaX (foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2
2400 Mol
vrijdag 29 januari 2021om 20:15
RElaX (foyer Schouwburg Rex)
€ 15,0
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...