u bent hier

Gastronomisch koken - groep 4

18 +

Voeding


Lessenreeks: woensdag 23 september, 21 oktober, 2 december 2020, 20 januari, 24 februari, 24 maart, 5 mei, 2 juni 2021 Komt het water je al in de mond als jij nog maar aan culinaire hoogstandjes denkt? En wil je het liefst zelf achter de kookpotten staan? Leer dan gastronomisch koken. Samen met je collega-koks breng je een heerlijk menu tot leven. Schik de gerechten als een echte chef op je ... Lees meer »

Lessenreeks: woensdag 23 september, 21 oktober, 2 december 2020, 20 januari, 24 februari, 24 maart, 5 mei, 2 juni 2021

Komt het water je al in de mond als jij nog maar aan culinaire hoogstandjes denkt? En wil je het liefst zelf achter de kookpotten staan? Leer dan gastronomisch koken. Samen met je collega-koks breng je een heerlijk menu tot leven. Schik de gerechten als een echte chef op je bord en proef daarna van jouw en andermans creaties. Tijdens de maaltijd overloop je het klaargemaakte menu, zodat je dat thuis gemakkelijk opnieuw serveert. Deze cursus is helemaal je ding als je al wat strepen op je keukenschort verdiende.

docent: Eddy Sleebus

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cc Binder, Keuken
Forum 9
2870 Puurs-Sint-Amands
wo 23 september 2020 van 19:30 tot 23:00 wo 21 oktober 2020 van 19:30 tot 23:00 wo 2 december 2020 van 19:30 tot 23:00 wo 24 februari 2021 van 19:30 tot 23:00 wo 24
maart 2021 van 19:30 tot 23:00 wo 5 mei 2021 van 19:30 tot 23:00 wo 2 juni 2021 van 19:30 tot 23:00 wo 16 juni 2021 van 19:30 tot 23:00
cc Binder Puurs
€ 80,0
webshoppuurs.recreatex.be/Activities/...
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05