u bent hier

Gastronomisch koken - groep 3

18 +

Voeding


Lessenreeks: woensdag 16 september, 14 oktober, 25 november 2020, 13 januari, 10 februari, 17 maart, 28 april en 26 mei 2021 Komt het water je al in de mond als jij nog maar aan culinaire hoogstandjes denkt? En wil je het liefst zelf achter de kookpotten staan? Leer dan gastronomisch koken. Samen met je collega-koks breng je een heerlijk menu tot leven. Schik de gerechten als een echte chef op ... Lees meer »

Lessenreeks: woensdag 16 september, 14 oktober, 25 november 2020, 13 januari, 10 februari, 17 maart, 28 april en 26 mei 2021

Komt het water je al in de mond als jij nog maar aan culinaire hoogstandjes denkt? En wil je het liefst zelf achter de kookpotten staan? Leer dan gastronomisch koken. Samen met je collega-koks breng je een heerlijk menu tot leven. Schik de gerechten als een echte chef op je bord en proef daarna van jouw en andermans creaties. Tijdens de maaltijd overloop je het klaargemaakte menu, zodat je dat thuis gemakkelijk opnieuw serveert. Deze cursus is helemaal je ding als je al wat strepen op je keukenschort verdiende.

docent: Eddy Sleebus

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cc Binder, Keuken
Forum 9
2870 Puurs-Sint-Amands
wo 16 september 2020 van 19:30 tot 23:00 wo 14 oktober 2020 van 19:30 tot 23:00 wo 25 november 2020 van 19:30 tot 23:00 wo 13 januari 2021 van 19:30 tot 23:00 wo 10 februari 2021 van 19:30 tot 23:00 wo 17
maart 2021 van 19:30 tot 23:00 wo 28 april 2021 van 19:30 tot 23:00 wo 26 mei 2021 van 19:30 tot 23:00
cc Binder Puurs
€ 80,0
webshoppuurs.recreatex.be/Activities/...
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05