u bent hier

Gabriel Rios - Solo (try-out)

1.8.4.0.0 , Pop en rock


Kosmopoliet Gabriel Rios nestelt zich solo in de intieme setting van het vrijetijdscentrum. Gabriel Rios is al lang geen onbekende meer. Zo'n twaalf jaar geleden maakte België voor het eerst kennis met de Puerto Ricaan uit Gent, dankzij de oorwurm 'Broad Daylight'. Zijn debuutalbum 'Ghostboy' was een aanstekelijke mix van latin, rock en electronic. Daarna volgden het fraaie 'Angelhead' en 'The ... Lees meer »

Kosmopoliet Gabriel Rios nestelt zich solo in de intieme setting van het vrijetijdscentrum.

Gabriel Rios is al lang geen onbekende meer. Zo'n twaalf jaar geleden maakte België voor het eerst kennis met de Puerto Ricaan uit Gent, dankzij de oorwurm 'Broad Daylight'. Zijn debuutalbum 'Ghostboy' was een aanstekelijke mix van latin, rock en electronic. Daarna volgden het fraaie 'Angelhead' en 'The Dangerous Return', een samenwerking met Jef Neve en Kobe Proesmans. In 2014 verscheen zijn laatste, meer ingetogen album, 'This Marauder's Midnight'.

Deze bewuste beweging naar een soberdere stijl komt zijn werk alleen maar ten goede. Wars van alle ballast komt zijn klasse als songwriter bovendrijven: Rios heeft niet meer dan zijn gitaar en stem nodig om meeslepende muziek te maken. In de intieme sfeer van De Schelde komt zijn werk dan ook ten volle tot zijn recht.

Sterrensessies
Concertzaal De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
vrijdag 8 december 2017om 20:30
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 14,0
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...