u bent hier

Frituren als kooktechniek: leren frituren met Italiaanse recepten

Voeding


Het doel van frituren is een product te verkrijgen dat binnenin gaar is en aan de buitenkant een knapperige, krokante korst heeft. Het is een droog bereidingsproces met een hoge bereidingstemperatuur waarbij je een vetstof gebruikt waarin je het product geheel onderdompelt. Frituren is een eindbereiding die je kunt toepassen in de koude en warme keuken en voor patisserie. Het is een korte ... Lees meer »

Het doel van frituren is een product te verkrijgen dat binnenin gaar is en aan de buitenkant een knapperige, krokante korst heeft. Het is een droog bereidingsproces met een hoge bereidingstemperatuur waarbij je een vetstof gebruikt waarin je het product geheel onderdompelt.
Frituren is een eindbereiding die je kunt toepassen in de koude en warme keuken en voor patisserie. Het is een korte bereidingstechniek die je à la minute toepast omdat je de producten knapperig moet kunnen serveren.

Begeleiding: Nicola Priolo.

2 MAANDAGEN - 19 tot 21 UUR
01.02, 08.02

25 euro (excl. ingrediënten)
Maximum 12 deelnemers
Meebrengen: keukenhanddoek, bewaardoos, groot keukenmes

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
Van 1 februari 2021 tot 8 februari 2021(ma van 19:00 tot 21:00,di wo do vr za zo
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 25,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...