u bent hier

Frieda ism Froefroe

3 +


Kijk! Daar staat een tuig! Groot. Zwart. Degelijk. En zie ginder. Daar komt iets aangerold! Klein. Wit. Gammel. Hoor toch! Daar wordt gekweeld. Ze botsen. Een schermutseling? Een rendez-vous? Maar kijk nu toch eens aan! In Tattarrattat! komen die dingen elkaar tegen. Een plan ontmoet een driehoek. Een uitroepteken botst tegen een blok marmer. Abstract gaat in duel met zichzelf, of redetwist ... Lees meer »

Kijk! Daar staat een tuig! Groot. Zwart. Degelijk. En zie ginder. Daar komt iets aangerold! Klein. Wit. Gammel. Hoor toch! Daar wordt gekweeld. Ze botsen. Een schermutseling? Een rendez-vous? Maar kijk nu toch eens aan!

In Tattarrattat! komen die dingen elkaar tegen. Een plan ontmoet een driehoek. Een uitroepteken botst tegen een blok marmer. Abstract gaat in duel met zichzelf, of redetwist met Concreet. Er wordt samen- of tegengewerkt, geduwd, getrokken, onderhandeld en gekopieerd. Tattarrattat! is een levend beeldend werk dat door zowel ouder als kind geïnterpreteerd en gelezen kan worden. Een festijn van herkenning. Een feestelijke ontdekking van het verschil.


Tattarrattat! is een voorstelling van frieda in samenwerking met FroeFroe.cast: Tina Heylen, Eva Binon, Patrick Vervueren en Ephraim Cielen of Jochem Baelus.

Tattarrattat 3+
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
zaterdag 13 februari 2021om 14:30
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 6,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/75069/frieda...