u bent hier

Free Desmyter & Bassem Hawar


De Takenouchi documenten beschrijven onze planeet 20.000 jaar geleden: een opsomming van dynastieën, planetaire catastrofes, van vijf menselijke rassen, Mens-Goden van andere sterrenstelsels die hier regeerden,… Free Desmyter ontmoette journalist en archeoloog Wado Kosaka, die de geschriften zijn leven lang onderzocht. Hij wil die informatie in het daglicht brengen, nu er zoveel chaos heerst. ... Lees meer »

De Takenouchi documenten beschrijven onze planeet 20.000 jaar geleden: een opsomming van dynastieën, planetaire catastrofes, van vijf menselijke rassen, Mens-Goden van andere sterrenstelsels die hier regeerden,…
Free Desmyter ontmoette journalist en archeoloog Wado Kosaka, die de geschriften zijn leven lang onderzocht. Hij wil die informatie in het daglicht brengen, nu er zoveel chaos heerst. Desmyter kiest in zijn muzikale benadering voor een orkest met in de hoofdrol de Irakese djozespeler Bassem Hawar, zijn broer Saad Mahmood Jawad op oud, zanger Khaled Alhafez en hijzelf op piano. De traditionele muziek krijgt interacties met houtblazers, strijkkwartet, contrabas en percussies van Chris Joris. Een harmonieus amalgaam van hedendaagse klassieke muziek, oriëntaalse muziek en jazz.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart deSingel
Desguinlei 25
2018 Antwerpen 18
donderdag 15 november 2018 van 20:00 tot 22:00
deSingel
€ 25,0
desingel.be/nl/programma/muziek/free-...