u bent hier

Frank Vander linden Solo


Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen. Dat bewees hij in 2009 en 2010 met zijn zeer succesvol solodebuut en de bijbehorende tournee. Zonder De Mens schrijft en speelt hij bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het bij momenten virtuoos akoestisch gitaarwerk springt naar voren. De solo-artiest is zuinig op zichzelf: de trein genaamd De Mens blijft ... Lees meer »

Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen. Dat bewees hij in 2009 en 2010 met zijn zeer succesvol solodebuut en de bijbehorende tournee. Zonder De Mens schrijft en speelt hij bedachtzamer. De teksten krijgen nog meer aandacht, het bij momenten virtuoos akoestisch gitaarwerk springt naar voren.
De solo-artiest is zuinig op zichzelf: de trein genaamd De Mens blijft immers al meer dan 25 jaar doorjagen. Maar begin 2018 komt er iets nieuws: een nieuw voldragen soloalbum. Tijdens zijn solotournee laat Frank zich bijstaan door een bij elk concert wisselende duomuzikant(e). Een nieuwe manier om de songschrijver
en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen.

Toon kaart Cultuurcentrum Mechelen - Auditorium
Minderbroedersgang 5
2800 Mechelen
za 21/04/18 om 20:15
Cultuurcentrum Mechelen
€ 16,0
070 22 28 00
brugge.iticketsro.com/ccmechelen/nl-N...