u bent hier

Fotozoektocht: Ne slag van de molen


Een rolstoeltoegankelijke fotozoektocht van een vijftal kilometer. Vertrek- en aankomstpunt aan de kerk van Mol-Centrum. Een wandeling doorheen Ginderbroek en Ezaart, vandaar de naam: Ne slag van de molen. Bij elk formulier vind je een bon voor een gratis bol ijs bij 't Polonijsje in Ginderbroek. Er zijn ook waardebonnen van 't Mols Kadoke te winnen. Je kan de zoektocht kopen bij dienst ... Lees meer »

Een rolstoeltoegankelijke fotozoektocht van een vijftal kilometer. Vertrek- en aankomstpunt aan de kerk van Mol-Centrum. Een wandeling doorheen Ginderbroek en Ezaart, vandaar de naam: Ne slag van de molen. Bij elk formulier vind je een bon voor een gratis bol ijs bij 't Polonijsje in Ginderbroek. Er zijn ook waardebonnen van 't Mols Kadoke te winnen. Je kan de zoektocht kopen bij dienst toerisme (Markt 1A) en perswinkel 't Pleintje (Ginderbroek 18). De opbrengst van de zoektocht gaat naar de ...

Een rolstoeltoegankelijke fotozoektocht van een vijftal kilometer. Vertrek- en aankomstpunt aan de kerk van Mol-Centrum. Een wandeling doorheen Ginderbroek en Ezaart, vandaar de naam: Ne slag van de molen.

Bij elk formulier vind je een bon voor een gratis bol ijs bij 't Polonijsje in Ginderbroek. Er zijn ook waardebonnen van 't Mols Kadoke te winnen. Je kan de zoektocht kopen bij dienst toerisme (Markt 1A) en perswinkel 't Pleintje (Ginderbroek 18).

De opbrengst van de zoektocht gaat naar de strijd tegen de spierziekte Ataxie van Friedreich.

Sint-Pieter en Pauwelkerk
Markt 1
2400 Mol
Van 1 september 2020 tot 31 december 2020(ma di wo do vr za zo
Anneleen Cornil
€ 5,0
anneleen.cornil@gmail.com
0477507889
ftp://ftp.045:Kihuesac@ftp.iis.uitdat...