u bent hier

Fototentoonstelling 'Hest, een duik in het verleden'

Milieu en natuur


Aan het onthaalgebouw van De Averegten kan je t.e.m. 28 februari 2021 de fototentoonstelling 'Hest, een duik in het verleden' bewonderen. Omwille van de coronamaatregelen is het onthaalgebouw momenteel gesloten, maar de fototentoonstelling is aan de ramen van het gebouw te bewonderen. Het verleden, de oude tijd, de geschiedenis van ‘Hest’, Heist-op-den-Berg, daar komen we in deze ... Lees meer »

Aan het onthaalgebouw van De Averegten kan je t.e.m. 28 februari 2021 de fototentoonstelling 'Hest, een duik in het verleden' bewonderen. Omwille van de coronamaatregelen is het onthaalgebouw momenteel gesloten, maar de fototentoonstelling is aan de ramen van het gebouw te bewonderen. Het verleden, de oude tijd, de geschiedenis van ‘Hest’, Heist-op-den-Berg, daar komen we in deze tentoonstelling een beetje meer over te weten dankzij de prachtige foto’s van Fons Steurs. Wie of wat is ‘pinzieleke’, waar stond die hele grote, dikke boom, welk kruispunt staat er afgebeeld op deze foto? Je vindt de tentoonstelling aan het grote raam aan de achterkant van het onthaalgebouw.
Veel kijkplezier! Plaats van afspraak: Provinciaal Groendomein De Averegten, onthaalgebouw Boonmarkt 4a, 2220 Heist-op-den-Berg

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Groendomein De Averegten
Boonmarkt 4a
2220 Hallaar (Heist-Op-Den-Berg)
Van vr 22 januari 2021 00:00 tot zo 28 februari 2021 23:59
Provinciaal Groendomein De Averegten
gratis
www.provincieantwerpen.be/aanbod/dvt/...