u bent hier

Fototentoonstelling 'De Kempen in de nevel'


In thematische reeksen toont het Taxandriamuseum regelmatig een selectie van foto’s die gemaakt zijn door het 'Collectief Rob Koop', een groep enthousiaste fotografen uit Turnhout en omgeving onder leiding van docent Rob Koop. Al bijna tien jaar bezoeken Rob en zijn studenten de Turnhoutse musea om de architectuur van de museumgebouwen of bijzondere interieurelementen vast te leggen. Voor 'De ... Lees meer »

In thematische reeksen toont het Taxandriamuseum regelmatig een selectie van foto’s die gemaakt zijn door het 'Collectief Rob Koop', een groep enthousiaste fotografen uit Turnhout en omgeving onder leiding van docent Rob Koop.

Al bijna tien jaar bezoeken Rob en zijn studenten de Turnhoutse musea om de architectuur van de museumgebouwen of bijzondere interieurelementen vast te leggen. Voor 'De Kempen in de nevel' trokken ze echter naar buiten om typische Kempense landschappen in mistige nevel te vinden. Het resultaat ontdek je in het Taxandriamuseum.

Deze fotografen verleenden hun medewerking: Lief Aernouts, Mick Aerts, Bert Bussens, Frans Calders, Annemie Koop, Jef Leys, Lies Paulussen, Jef Sauvillers, Bie Siegers, Marleen Stoops, Lu Vanderveken, Nan Vandongen, Cyriel Verbist, Sandy Anthonis, Lief Geudens, Anita Lardenoit, Paula Leysen, Luc Lugghe, Lut Mertens, Lydia Schrauwen, Bie Siegers, Emiel Van Baelen, Peter Van der Avort, Herman Van Deun, Ann Van Gaubergen, Marleen Van Uffel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Taxandriamuseum
Begijnenstraat 28
2300 Turnhout
Van 23 december 2020 tot 21
maart 2021 (
di van 14:00 tot 17:00 wo van 14:00 tot 17:00
do van 14:00 tot 17:00 vr van 14:00 tot 17:00
za van 14:00 tot 17:00
zo van 11:00 tot 17:00)
Archief en Musea Turnhout
€ 5,0
taxandriamuseum.turnhout.be