u bent hier

Fotografie kerstsessies 2020


Het was een bewogen jaar... Alles was dit jaar anders, zeg maar. We hebben leren stilstaan bij belangrijke momenten in ons leven. Letterlijk stilstaan, tijd maken voor onze 'bubbel', de mensen die voor ons écht belangrijk zijn. Als kers op de taart van een bewogen jaar, organiseer ik fotografie kerstsessies om een intiem bubbelmomentje te kunnen ervaren. Gewoon even stilstaan bij elkaar, ... Lees meer »

Het was een bewogen jaar... Alles was dit jaar anders, zeg maar. We hebben leren stilstaan bij belangrijke momenten in ons leven. Letterlijk stilstaan, tijd maken voor onze 'bubbel', de mensen die voor ons écht belangrijk zijn. Als kers op de taart van een bewogen jaar, organiseer ik fotografie kerstsessies om een intiem bubbelmomentje te kunnen ervaren. Gewoon even stilstaan bij elkaar, rollenbollen, plezier maken, lachen en genieten.

Deze kerstsessies zijn niet alleen een fijn gezinsmoment, maar zijn ook het startschot om een persoonlijke kerstkaart om naar je vrienden en familie te sturen. Een belangrijke kaart, waarvan je weet dat deze nog lang op de kast zal blijven staan. Want als grootouder wil je toch niets liever dan een recente foto van je kleinkinderen die je de laatste tijd minder hebt kunnen zien?

Ik maakte voor dit nieuw project een ingeklede, kerst setting waar mensen zich volledig kunnen uitleven en waar gezinnen écht zichzelf kunnen zijn.

Inschrijven voor de kerstsessies kan via de website: www.tessyhellemans.be, nadien krijg je een moment toegewezen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Stadspark, Parklaan 54
Parklaan 54
2300 Turnhout
zaterdag 14 november 2020 van 09:00 tot 13:00
Tessy Hellemans
€ 175,0
www.tessyhellemans.be/kerstsessies-2020/
www.tessyhellemans.be/kerstsessies-2020