u bent hier

Foto-zomerzoektocht 2020


Neem deel aan de foto-zomerzoektocht van Gezinsbond Nijlen... alleen, met je gezin, met je kleinkinderen, met je buren, met je vrienden, ... te voet of met de fiets. Tracht de foto's te vinden, de vragen op te lossen en bezorg je wedstrijdformulier terug. Wie weet win jij wel een van de prijzenpakketten. We hebben een korte (4 km) en lange (18 km) voorzien. Twee keer plezier dus! Tijdens de ... Lees meer »

Neem deel aan de foto-zomerzoektocht van Gezinsbond Nijlen... alleen, met je gezin, met je kleinkinderen, met je buren, met je vrienden, ... te voet of met de fiets. Tracht de foto's te vinden, de vragen op te lossen en bezorg je wedstrijdformulier terug. Wie weet win jij wel een van de prijzenpakketten. We hebben een korte (4 km) en lange (18 km) voorzien. Twee keer plezier dus!

Tijdens de tocht kan je tussendoor eens pauzeren (en als er kinderen deelnemen, kunnen zij zich onderweg uitleven op enkele leuke speelplekjes). De korte route vertrekt op de parking van het sportcentrum te Nijlen. De lange route vertrekt aan het Kempens Diamantcentrum te Nijlen. Een deelnameformulier (en routebeschrijving) kan je verkrijgen in het Kempens Diamantcentrum (in de Spoorweglei 42 te Nijlen). Je kan hier terecht van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot en met 16.30 uur. En ook in de cafetaria van het sportcentrum (in de Gemeentestraat 36/A te Nijlen) kan je een deelnameformulier kopen. De cafetaria is alle dagen open vanaf 's middags tot 22 uur (zondag gesloten).

Toon kaart Kempens Diamantcentrum
Spoorweglei 42
2560 Nijlen
van 21/06/20 tot 21/09/20
Gezinsbond Nijlen
€ 3,0
gezinsbondnijlen@gmail.com
0496 99 25 45
nijlen.gezinsbond.be