u bent hier

Fort Fiësta

Outdoor en adventure


Fort Fiësta is hét tienerfestival met een spectaculair en avontuurlijk programma. Naast verschillende survivalactiviteiten zoals paintball, via ferrata, deathride, lasershoot, bugxter buggy, argo amfibie,… kan je je uitleven op een mega obstakelbaan of meedoen met workshops free-running en meer. Fort Fiësta is hét tienerfestival met een spectaculair en avontuurlijk programma. Naast ... Lees meer »

Fort Fiësta is hét tienerfestival met een spectaculair en avontuurlijk programma. Naast verschillende survivalactiviteiten zoals paintball, via ferrata, deathride, lasershoot, bugxter buggy, argo amfibie,… kan je je uitleven op een mega obstakelbaan of meedoen met workshops free-running en meer.

Fort Fiësta is hét tienerfestival met een spectaculair en avontuurlijk programma. Naast verschillende survivalactiviteiten zoals paintball, via ferrata, deathride, lasershoot, bugxter buggy, argo amfibie,… kan je ook chillen met je vrienden, je uitleven op een mega obstakelbaan of meedoen met verschillende workshops, zoals crea-workshops, free-running en meer.


Fort Fiësta is een organisatie van de districten Berendrecht-Zandvliet-Lillo en Ekeren en de gemeenten Kapellen en Stabroek, dit in samenwerking met Stafort.

 

Tienerevenement
Stafort
Abtsdreef z/n
2940 Stabroek
woensdag 14 april 2021om 10:00
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 5,0
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...