u bent hier

Flying Horseman


Na het indrukwekkende en goed ontvangen 'Rooms/Ruins' uit 2018, is Flying Horseman terug met een zesde album: 'Mothership'. Het bevat acht avontuurlijke songs met meesterlijke moodswings, die wisselen tussen opzwepend en zwoel, kwaad en teder, mysterieus en speels. Frontman Bert Dockx loste met zijn nieuwe band Ottla tussendoor nog een parel van een jazzplaat. Die kan je live horen in de Kuub ... Lees meer »

Na het indrukwekkende en goed ontvangen 'Rooms/Ruins' uit 2018, is Flying Horseman terug met een zesde album: 'Mothership'. Het bevat acht avontuurlijke songs met meesterlijke moodswings, die wisselen tussen opzwepend en zwoel, kwaad en teder, mysterieus en speels. Frontman Bert Dockx loste met zijn nieuwe band Ottla tussendoor nog een parel van een jazzplaat. Die kan je live horen in de Kuub op 10 december dit jaar.

Intussen is Flying Horseman ruim een decennium een vaste waarde voor iedere muziekliefhebber die weigert in hokjes te denken en graag verrast wordt. Live stellen ze dan ook nooit teleur en putten ze uit hun ruime repertoire met elementen die je vaag kan omschrijven als dark blues, indiefolk, ambient, krautrock, afrogroove, jazz, postpunk…

credits
foto: Alex Schuurbiers

Om je veiligheid te garanderen hanteren wij strikt de veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt in het kader van de coronacrisis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
zaterdag 28 november 2020 van 20:15 tot 21:30
Cultuurhuis De Warande
€ 16,0
www.warande.be