u bent hier

FloroOfoon

6 +

Tekst en muziektheater


Leg je oor te luisteren bij een steltenloper en verteller die de FloroOfoon bij zich draagt. Deze bloementelefoon brengt kortverhalen voor jong en oud. Een verteller, steltenloper brengt met de FloroOfoon sprookjesdauw, regenbogen en betoverende landschappen al fluisterend tot leven. Als luisteraar kies en hoor je één van de vier sprookjes uit het prachtige boeket. Dit straattheater met ... Lees meer »

Leg je oor te luisteren bij een steltenloper en verteller die de FloroOfoon bij zich draagt. Deze bloementelefoon brengt kortverhalen voor jong en oud.

Een verteller, steltenloper brengt met de FloroOfoon sprookjesdauw, regenbogen en betoverende landschappen al fluisterend tot leven. Als luisteraar kies en hoor je één van de vier sprookjes uit het prachtige boeket.


Dit straattheater met fluisterverhalen richt zich vooral tot kinderen tussen 4 en 12 jaar, maar volwassenen vinden het ook super om de bloemen te horen spreken... (Eindelijk nog eens iemand die hen een verhaal toefluistert...! Want dat is bij volwassenen meestal lang geleden!)


"Ooit spraken de bloemen,

en dat doen ze nu weer!

Ga, en luister bij de hoveniers van bloemengefluister.

Hou één van hun prachtige bloemen aan je oor, ...

Uit dié bloem, daaruit komt een verhaal.

Niet voor iedereen.

Maar voor jou alleen!”


 


Kostuum en bloemen: Ann Vander Roost

Verhalen: Peter Lein

Puurlain
De Vertellerij
Turkooisstraat 18
2600 Berchem
zo 15 september 2019om 00:00zo 15 september 2019om 12:00zo 15 september 2019om 13:00zo 15 september 2019om 15:00
Kinderbib De Vertellerij
www.ccbe.be/nl/event/65127/floroofoon