u bent hier

Floere Foefkes

Tekst en muziektheater


Deze voorstelling werd omwille van de coronacrisis in samenspraak met het gezelschap verplaatst naar 2021.Dit jaar kan je deze voorstelling dus niet boeken, we houden jullie op de hoogte. Tien jaar Floere Foefkes kunnen we toch niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan! Wat ooit begon als een dolle avond is intussen uitgegroeid tot een heus evenement dat een weekend lang zal duren. V-Gina ... Lees meer »

Deze voorstelling werd omwille van de coronacrisis in samenspraak met het gezelschap verplaatst naar 2021.Dit jaar kan je deze voorstelling dus niet boeken, we houden jullie op de hoogte.
Tien jaar Floere Foefkes kunnen we toch niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan! Wat ooit begon als een dolle avond is intussen uitgegroeid tot een heus evenement dat een weekend lang zal duren. V-Gina staat al meer dan achttien jaar op de bühne en Cherry Lizz draait intussen 10 jaar mee. Cherry Lizz is het dansmarieke van het gezelschap. Deze jonge spring-in-'t-veld tovert een glimlach op ieders gezicht met haar gekke bekken en onnozeliteiten. Zij verzorgt ook de volledige styling van de Floere Foefkes: alle gedragen pruiken zijn van haar hand en ze ontwerpt ook de kledij. V-Gina is haar tegenpool. Mopjes, grapjes en goede meezingers zijn haar sterkste troeven. Zij is de drijvende kracht achter De Floere Foefkes en regelt alle boekingen, maakt o.a. de muziek en zorgt voor het decor. Voor deze feesteditie nodigen zij gasten uit waarmee ze eerder al het podium deelden, zoals Daisy Divine en Miss Stephanie (The Supermodels), Vinyl Desertstorm, Diva Beau Bo en Sarah Stone.
Geniet met volle teugen en laat je lachspieren de vrije loop…

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Schouwburg De Werft
Werft 32
2440 Geel
zaterdag 19 september 2020 van 20:30 tot 23:00
CC de Werft
014/56.66.66
www.dewerft.be/voorstellingen/1076
www.dewerft.be