u bent hier

Film op zondagochtend: Willy op de onbekende planeet (6+)

6 +

Animatie en kinderfilms


De jonge Willy komt door grote pech terecht op een onontdekte planeet. Helemaal alleen zonder zijn ouders! Samen met de robot Buck leert hij overleven in het wild, op een plek waar hij nog niets van begrijpt. Maar wat als de batterij van Buck leegloopt? En hoe kan iemand hem ooit terugvinden op een planeet die niemand kent? Nadat hun ruimteschip door een asteroïdenregen vernield wordt, raakt ... Lees meer »

De jonge Willy komt door grote pech terecht op een onontdekte planeet. Helemaal alleen zonder zijn ouders! Samen met de robot Buck leert hij overleven in het wild, op een plek waar hij nog niets van begrijpt. Maar wat als de batterij van Buck leegloopt? En hoe kan iemand hem ooit terugvinden op een planeet die niemand kent?

Nadat hun ruimteschip door een asteroïdenregen vernield wordt, raakt de jonge Willy gescheiden van zijn ouders en landt hij met zijn reddingscapsule op een onontdekte planeet. Met de hulp van robot Buck zal Willy in het wild moeten overleven op deze kleurrijke plek vol maffe beesten en planten. Maar Bucks batterij loopt leeg en Willy vraagt zich af of iemand hem hier ooit zal komen zoeken.

-
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
zondag 25 april 2021om 11:00
cc schoten
€ 5,0
Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be