u bent hier

fietszoektocht


Tijdens de zomervakantie organiseren we een gratis gezinsvriendelijke fietszoektocht (23 km), dit jaar een lus van Deurne naar Wijnegem en terug, met onderweg 7 haltes om de vragen op te lossen. Ieder doet dit op zijn eigen ritme en kan zelf zijn dag(en) kiezen. Gezinsbond Deurne-Zuid organiseert tijdens de zomervakantie een gratis gezinsvriendelijke fietszoektocht (16,5 km), dit jaar een lus ... Lees meer »

Tijdens de zomervakantie organiseren we een gratis gezinsvriendelijke fietszoektocht (23 km), dit jaar een lus van Deurne naar Wijnegem en terug, met onderweg 7 haltes om de vragen op te lossen. Ieder doet dit op zijn eigen ritme en kan zelf zijn dag(en) kiezen.

Gezinsbond Deurne-Zuid organiseert tijdens de zomervakantie een gratis gezinsvriendelijke fietszoektocht (16,5 km), dit jaar een lus van Deurne-Zuid naar Wijnegem en terug, met onderweg 7 haltes om de vragen op te lossen. Ieder doet dit op zijn eigen ritme en kan zelf zijn dag(en) kiezen: je kunt deelnemen tot en met 31 augustus. Het deelnemingsformulier kan je downloaden via https://deurnezuid.gezinsbond.be/fietszoektochten of aanvragen via luc@vanocken.eu. Deelnemen is volledig gratis. Infolijn: 03-321.28.02.

Toon kaart Sint-Rochuskerk
Sint-Rochusstraat 77
2100 Deurne
van 01/07/20 tot 31/08/20
Gezinsbond Deurne-Zuid
gratis
luc@vanocken.eu
03-321.28.02
deurnezuid.gezinsbond.be/fietszoektoc...