u bent hier

Fietsen met Smaak


‘Fietsen met smaak’ is ondertussen een gevestigde culinaire fietsroute. Dit jaar fiets en geniet je over de Kempengrenzen van Kasterlee en Oud-Turnhout, met een nieuwe formule aangepast aan de coronamaatregelen. Je fietst ongeveer 57,5 kilometer langs het fietsnetwerk, via rustige landelijke wegen, mooie natuurdomeinen en prachtige vergezichten. Is de route te lang? Geen probleem, inkorten is ... Lees meer »

‘Fietsen met smaak’ is ondertussen een gevestigde culinaire fietsroute. Dit jaar fiets en geniet je over de Kempengrenzen van Kasterlee en Oud-Turnhout, met een nieuwe formule aangepast aan de coronamaatregelen.

Je fietst ongeveer 57,5 kilometer langs het fietsnetwerk, via rustige landelijke wegen, mooie natuurdomeinen en prachtige vergezichten. Is de route te lang? Geen probleem, inkorten is mogelijk! Door de coronacrisis verandert de formule dit jaar: je kan nu in één brasserie terecht voor een driegangenmenu. Je hebt de keuze uit maar liefst vijf eetzaken. Op voorhand reserveren is verplicht via Toerisme Kasterlee of Toerisme Oud-Turnhout. De kostprijs per persoon bedraagt 35 euro (inclusief fietsplan, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert).

Praktische informatie: www.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hofke van Chantraine
Kerkstraat 46
2360 Oud-Turnhout
Dienst toerisme en heemkunde
€ 35,0
toerisme@oud-turnhout.be
(+32) 14 47 94 94
www.toerismeoud-turnhout.be/fietsen-m...