u bent hier

Fidelio strijkkwartet & Gène Bervoets - Boules de Berlin

Klassieke muziek


‘Boules de Berlin’ is een sprankelende ode aan het leven, poëten, artiesten en plaatsen. Meeslepende crooners, intieme chansons, opzwepende tango en indringende filmmuziek vormen de bruisende bronnen van inspiratie voor deze poëtische lekkernij, die met gepaste gulzigheid kan worden geconsumeerd.   Muzikale lekkernijen met een vleugje nostalgie. Gène Bervoets is veel meer dan de talloze ... Lees meer »

‘Boules de Berlin’ is een sprankelende ode aan het leven, poëten, artiesten en plaatsen. Meeslepende crooners, intieme chansons, opzwepende tango en indringende filmmuziek vormen de bruisende bronnen van inspiratie voor deze poëtische lekkernij, die met gepaste gulzigheid kan worden geconsumeerd.


 


Muzikale lekkernijen met een vleugje nostalgie.


Gène Bervoets is veel meer dan de talloze personages die hij gedurende zijn imposante carrière als acteur gestalte heeft gegeven. Belangrijker is dat al deze rollen hem een rijkdom aan inzichten hebben geschonken, een breed palet aan teksten, beelden, sferen en herinneringen. Die rijkdom wil hij graag met ons delen, genereus en onbeschroomd.


In ‘Boules de Berlin’ beschrijft, zingt, citeert en savoureert Gène Bervoets de meest intense parels samen met het steeds verrassende strijkerskwartet Fidelio.


‘Boules de Berlin’ is een sprankelende ode aan het leven, poëten, artiesten en plaatsen. Herinneringen aan lange zomervakanties en de onweerstaanbare Boules de Berlin.  


Meeslepende crooners, intieme chansons, opzwepende tango en indringende filmmuziek van Duke Ellington, Elvis Presley en Toon Hermans naar Kapitein Zeppos en La Vita è Bella, vormen de bruisende bronnen van inspiratie voor deze poëtische lekkernij, die met gepaste gulzigheid kan worden geconsumeerd.
Gène Bervoets & Fidelio Strijkkwartet:

Paul Klinck (viool), Christophe Pochet (viool), Kris Van Severen (altviool), Ann Engels (cello).


 

Fidelio strijkkwartet & Gène Bervoets - Boules de Berlin
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
vrijdag 18 december 2020om 14:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 16,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72528/boule...