u bent hier

Familievoorstelling Ans en Wilma verdwaald - Alice Reijs en Ariane van Vliet

6 +

Tekst en muziektheater


Vanaf 6 jaar Theatrale wereld vol humor, ontroering en prachtige liedjes Ans en Wilma zijn dringend aan vakantie toe. Ze plannen een reisje met de caravan door het bos. Maar dan raken ze de weg kwijt. Door Wilma, zegt Ans. Door Ans, zegt Wilma. Tijdens hun zoektocht naar de uitgang van het bos raken de dames verstrikt in herkenbare conflicten op kinderformaat. Hoe stoer is Wilma eigenlijk als ... Lees meer »

Vanaf 6 jaar

Theatrale wereld vol humor, ontroering en prachtige liedjes

Ans en Wilma zijn dringend aan vakantie toe. Ze plannen een reisje met de caravan door het bos. Maar dan raken ze de weg kwijt. Door Wilma, zegt Ans. Door Ans, zegt Wilma. Tijdens hun zoektocht naar de uitgang van het bos raken de dames verstrikt in herkenbare conflicten op kinderformaat.

Hoe stoer is Wilma eigenlijk als het donker wordt? Want wat ruist daar door het struikgewas? Kan de bange Ans wel slapen in een donker bos? En hebben de dames wel genoeg boterhammen met pindakaas voor onderweg? Overleeft hun hechte vriendschap dit spannende avontuur?

In de voorstelling komen problematieken zoals jaloezie, pesten, afscheid nemen en verliefd zijn aan bod. Kibbelend en kwetterend nemen de knotsgekke tantes je mee in hun absurde wereld vol humor, ontroering en prachtige liedjes.

Twee seizoenen geleden speelden Ans en Wilma Concerttantes in de Theatergarage. Vorig jaar vertelden ze hun verhaal aan super enthousiaste kinderen. En dat doen ze nu opnieuw!

Tekst en spel: Alice Reijs en Ariane van Vliet

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Theatergarage
Bouwhandelstraat 72
2140 Borgerhout
zondag 25 oktober 2020 van 15:00 tot 16:00
De Theatergarage
€ 9,0
theatergarage.be/events/familievoorst...