u bent hier

Familiefestival met circus, straattheater en workshops

3 +

Circus


Door corona vielen tal van familiefestivals in het water, maar dat houdt ons niet tegen om ons favoriet publiek in september te verblijden met enkele kleinere familiefestivals, zodat u en uw kroost toch nog kunnen nazomeren en genieten van een circus-en straattheateract mét workshop in onze hof. Aat Dirks en Karel Casier met BV Natuur Het milieu wordt bedreigd, bossen staan in het brand, het ... Lees meer »

Door corona vielen tal van familiefestivals in het water, maar dat houdt ons niet tegen om ons favoriet publiek in september te verblijden met enkele kleinere familiefestivals, zodat u en uw kroost toch nog kunnen nazomeren en genieten van een circus-en straattheateract mét workshop in onze hof.


Aat Dirks en Karel Casier met BV Natuur

Het milieu wordt bedreigd, bossen staan in het brand, het zeewater stijgt. Maakt u zich geen zorgen, want de mannen van B.V. Natuur helpen een handje met hun groene vingertjes. Is de natuur een ver van uw bed show? Geen probleem! Aat en Karel halen de natuur terug naar uw evenement.Met hun koddige kraanwagen bouwen zij een boom versie 2.0. Is de natuur maakbaar? B.V. Natuur is coming to rescue. Pijnlijke slapstick, een onhandige samenwerking en een dansje tijdens het schaften. Natuur zonder vieze handen, lekker praktisch en met weinig kans op uitsterven.  Aat & Karel proberen de natuur in een kunstwerk te vatten, maar richten tegelijk onherstelbare schade aan.


Triali trio (Georgië) met The Flying Acrobats

Triali is het Georgische woord voor draaien. Als je de acts ziet begrijp je meteen waarom deze naam gekozen is. De acrobaten Vaja en Efrem hebben samen een nieuwe trampoline-act gemaakt mét springtoren waardoor de spongen en salto's nog hoger en spectaculairder worden.


Animatieacts: Cirq Civil------------------------------------------------------

Tijdens uw gekozen tijdsblok kunnen kinderen tussen 5 en 12 jaar ook deelnemen aan workshops. Hiervoor koop u ook een ticket per kind aan € 1. Vandaag zijn de workshops 'Atelier Lederbewerking'  en 'circusinitiatie'.   


Laat het lapje eerst wat weken,

bedenk iets leuk en kom op dreef.

Zorg wel dat je goed hebt gekeken,

anders staan je letters scheef!


’t Zoonlief Collectief brengt het atelier lederbewerking tot op Feestjes in den Hof. Onder de deskundige begeleiding mogen de kinderen aan de slag met de voorziene werktuigen en het aangebrachte leder. Elk werkstuk mag worden meegenomen, je zult versteld staan van het mooie en duurzame resultaat. Maximum 10 kinderen per workshop.


Circusinitiatie onder begeleiding van Ell Circo D”ell Fuego

Ben je onder de indruk van de verschillende circusvoorstellingen tijdens de Feestjes in de Hof en zou je dit graag zelf eens willen proberen, tips en tricks krijgen van een echte circusschool? Dan helpt Buurtsport je hier graag mee! Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van Ell Circo D”ell Fuego verschillende circus technieken leren en oefenen.

Feestjes in den hof
Gravenhof
Louisalei 7
2660 Hoboken
zo 20 september 2020om 14:00zo 20 september 2020om 14:15zo 20 september 2020om 15:00zo 20 september 2020om 15:15
Gravenhof Hoboken
€ 4,0
Bestel tickets
www.gravenhof.org/nl/event/79018/fami...