u bent hier

Familie Skatetochten- Lapwings on tour

Outdoor en adventure


Een skatetocht van ong 15 km, in de buurt van Duffel, over skatevriendelijk, rustig parcours. Voor jong en oud, die kan skaten of schaatsen. Begeleiding met fietsers, ... zijn ook welkom. Tochten onder voorbehoud van droog weer. Kijk op onze Facebook pagina 'Lapwings' voor meer info Kan je schaatsen of skaten en wil je graag in de zomer een skatetocht maken ? Dan kan je met Lapwings (inline ... Lees meer »

Een skatetocht van ong 15 km, in de buurt van Duffel, over skatevriendelijk, rustig parcours. Voor jong en oud, die kan skaten of schaatsen. Begeleiding met fietsers, ... zijn ook welkom. Tochten onder voorbehoud van droog weer. Kijk op onze Facebook pagina 'Lapwings' voor meer info

Kan je schaatsen of skaten en wil je graag in de zomer een skatetocht maken ? Dan kan je met Lapwings (inline hockey en skating team) mee.
Vanaf 30 mei tot eind september zijn er regelmatig tochten, vertrekkend vanop telkens een andere locatie, in en rond Duffel. Kijk op onze website of facebookpagina voor de juiste data en de laatste toestand, want de tochten zijn onder voorbehoud van droog weer.
Begeleiding met fietsers of andere wieltjes zijn ook welkom ! Zowel voor kinderen als volwassenen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart station
Stationsstraat
2570 Duffel
Lapwings
info@lapwings.be
049104050
www.lapwings.be