u bent hier

FairTrade@CCMerksem - Chocolade

Voeding


Oxfam-Wereldwinkels bieden een dertigtal producten van eerlijke handel aan waarin cacao verwerkt zit. Op deze avond proef je van de verschillende soorten chocolade en kun je er heerlijke hapjes en drankjes mee maken. Je maakt kennis met de chocoladeketen en ontdekt hoe de sector werkt. 20.00 tot 22.00 uur Cultuurcentrum Merksem en Oxfam-Wereldwinkel Merksem slaan de handen in elkaar voor ... Lees meer »

Oxfam-Wereldwinkels bieden een dertigtal producten van eerlijke handel aan waarin cacao verwerkt zit. Op deze avond proef je van de verschillende soorten chocolade en kun je er heerlijke hapjes en drankjes mee maken. Je maakt kennis met de chocoladeketen en ontdekt hoe de sector werkt.


20.00 tot 22.00 uur


Cultuurcentrum Merksem en Oxfam-Wereldwinkel Merksem slaan de handen in elkaar voor FairTrade@CCMerksem. Je kunt zo op een gezellige en praktische manier kennismaken met producten uit eerlijke handel en leren hoe je er lekkere gerechten mee maakt.
Oxfam-Wereldwinkels bieden een dertigtal producten van eerlijke handel aan waarin cacao verwerkt zit. Op deze avond proef je van de verschillende soorten chocolade en kun je er heerlijke hapjes en drankjes mee maken.


Ondertussen leer je over de niet altijd zo eerlijke chocoladeketen die loopt van de cacaoboer, via de grote chocoladebedrijven tot de consument en hoe we de chocoladesector milieu- en mensvriendelijker kunnen maken.

 

Oxfam-Wereldwinkel Merksem vzw is een organisatie van een veertigtal vrijwilligers die door hun inzet voor een eerlijke wereldhandel opkomen voor ieders recht op een menswaardig leven. De vrijwilligers baten een winkel van fairtrade voeding, crafts en verzorgingsproducten uit aan de Bredabaan 566.


 

FairTrade@CCMerksem - Chocolade
Kasteel Bouckenborgh
Bredabaan 555
2170 Merksem
woensdag 28 oktober 2020om 20:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 8,0
Sign Up
www.ccmerksem.be/nl/event/72126/choco...