u bent hier

Facebook Live Talk - solidariteit

Samenleving


De COVID-19 pandemie versterkt sociale ongelijkheden en plaatst onze samenleving voor de spiegel. Zorg en solidariteit krijgen meer betekenis in onze hyper-individualistische westerse maatschappij. Kunnen deze onzekere tijden ook ruimte bieden voor verandering en het herdenken van de status quo? Kan het ook een kantelpunt zijn voor onze ethics of care? Hoe kunnen we naast het zorgen voor ... Lees meer »

De COVID-19 pandemie versterkt sociale ongelijkheden en plaatst onze samenleving voor de spiegel. Zorg en solidariteit krijgen meer betekenis in onze hyper-individualistische westerse maatschappij. Kunnen deze onzekere tijden ook ruimte bieden voor verandering en het herdenken van de status quo?
Kan het ook een kantelpunt zijn voor onze ethics of care? Hoe kunnen we naast het zorgen voor onszelf ook zorg dragen voor en met anderen? Ama Koranteng-Kumi gaat in gesprek met Melat Gebeyaw Nigussie, Philippine Hoegen en Koen Wynants - allen denkers en doeners met solidaire initiatieven en empathische visies in deze uitdagende tijden.
Praktische info
Deze talk start om 20u stipt en wordt uitgezonden via Facebook Live. Volg de FOMU-Facebookpagina voor updates.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart FOMU - Fotomuseum Antwerpen
Waalsekaai 47
2000 Antwerpen
donderdag 3 december 2020 van 20:00 tot 20:00
FOMU – Fotomuseum Antwerpen
info@fomu.be
+32 (0)3 242 93 00
fomu.be/kalender/uncertainty-live-tal...
info@fomu.be
fomu.be