u bent hier

Fabrizio Poggi

18 +


De Italiaanse mondharmonicaspeler Fabrizio Poggi is zonder overdrijven een muzikant van wereldniveau. Hij werkte al samen met vele muzikale grootheden maar maakt ook eigen muziek. Voor deze tournee in ons land speelt hij samen met een band vol Belgische topmuzikanten. Een niet te missen avond voor blues- en rootsliefhebbers! Ticketverkoop start later De Italiaanse mondharmonicaspeler Fabrizio ... Lees meer »

De Italiaanse mondharmonicaspeler Fabrizio Poggi is zonder overdrijven een muzikant van wereldniveau. Hij werkte al samen met vele muzikale grootheden maar maakt ook eigen muziek. Voor deze tournee in ons land speelt hij samen met een band vol Belgische topmuzikanten. Een niet te missen avond voor blues- en rootsliefhebbers!

Ticketverkoop start later

De Italiaanse mondharmonicaspeler Fabrizio Poggi is zonder overdrijven een muzikant van wereldniveau. Hij werkte al samen met muzikale grootheden als Garth Hudson (The Band), The Blind Boys of Alabama, Augie Meyers (Tom Waits, Bob Dylan), Guy Davis, Robert Plant (Led Zeppelin) en vele anderen. Maar Poggi maakt ook eigen muziek. In totaal bracht hij tweeëntwintig albums uit, schreef hij vier boeken over blues en folk en speelde hij op tal van prestigieuze plekken in heel de wereld, zoals Carnegie Hall in New York en op de legendarische Blues Cruise. In 2018 werd hij genomineerd voor een Grammy Award en kreeg hij ook een Hohner Lifetime Award.

Voor deze tournee in ons land speelt hij samen met een band vol Belgische topmuzikanten: Geert Hellings (Guido Belcanto) op gitaar, Fré Madou (The Jacquelines) op bas, Antoon Offeciers (Mira, Sukilove, Roosbeef) op piano en zangeres Katleen Scheir (The Golden Glows). Een niet te missen avond voor blues- en rootsliefhebbers!

 www.chickenmambo.com

RElaX (foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2
2400 Mol
donderdag 26 november 2020om 20:15
RElaX (foyer Schouwburg Rex)
€ 14,0
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...