u bent hier

Expo: 'Kleurrijke werelden'

Meerdere kunstvormen


Over de expo Geniet van de expo „kleurrijke werelden“ van Carmen Schneider en Ingrid Van den Broeck. Hun schilderijen met acryl en aquarel zijn geïnspireerd door de natuur, waar ze veel tijd doorbrengen: de zee, de bossen en de bloemen – maar ook door het dagelijkse leven. Tot slot is de abstracte stijl van beiden een kans voor u om er altijd iets in te herkennen. Laat je meenemen op een ... Lees meer »

Over de expo
Geniet van de expo „kleurrijke werelden“ van Carmen Schneider en
Ingrid Van den Broeck. Hun schilderijen met acryl en aquarel zijn geïnspireerd
door de natuur, waar ze veel tijd doorbrengen: de zee, de bossen en de bloemen –
maar ook door het dagelijkse leven. Tot slot is de abstracte stijl van beiden een kans voor u om er altijd iets in te herkennen.
Laat je meenemen op een wandeltocht in hun „kleurrijke werelden“.


Carmen Schneider

Carmen uit haar gevoelens via haar schilderijen. Ze laat zich inspireren door haar vele reizen, maar de beste bron van inspiratie blijven toch de kleine dingen uit het dagdagelijkse leven. Vier jaar geleden kwam ze naar België. “Welk schilderij dan ook, ik doe het vooral met heel mijn hart.”

¬¬¬

Ingrid Van den Broeck

Ingrid Van den Broeck heeft een abstracte realistische stijl ontwikkeld. Door haar liefde voor Zeeland, waar ze regelmatig verblijft, zijn haar aquarellen dikwijls losse interpretaties van het Zeeuwse landschap of de rust of onstuimigheid van de zee!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Plazarama
Overwinningsstraat 133
2830 Willebroek
Van vr 29 november 2019 00:00 tot zo 1 maart 2020 23:59
Plazarama
gratis
03/860 70 00