u bent hier

Expo: fotografie Nelle Van de Ven, nog tot 10 januari


Hallo. Ik ben Nelle Van de Ven. Een intussen 21-jarige fotografe uit Liezele. Het afgelopen jaar verbleef ik in een psychiatrisch centrum. Dit om enkele gebeurtenissen en moeilijkheden te verwerken. Op de moeilijke momenten nam ik mijn camera erbij en legde ik ze vast op de gevoelige plaat. Hieruit is een hele reeks zelfportretten ontstaan die vandaag de dag mijn verhaal vertellen, een verhaal ... Lees meer »

Hallo.
Ik ben Nelle Van de Ven.
Een intussen 21-jarige fotografe uit Liezele.
Het afgelopen jaar verbleef ik in een psychiatrisch centrum. Dit om enkele gebeurtenissen en moeilijkheden te verwerken.
Op de moeilijke momenten nam ik mijn camera erbij en legde ik ze vast op de gevoelige plaat.
Hieruit is een hele reeks zelfportretten ontstaan die vandaag de dag mijn verhaal vertellen, een verhaal dat ik met woorden niet kon brengen.
Uit deze reeks zelfportretten maakte ik een selectie die ik graag aan de buitenwereld wil tonen.
Ik hoop dat ik anderen kan inspireren met het naar buiten brengen van deze reeks rond mentale gezondheid. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk ik het vind om dit taboe samen te doorbreken.

De expo van Nelle Van de Ven expo loopt van 23 oktober tot en met 10 januari in exporuimte BAAK in cc Binder. De toegang is gratis. De tentoonstelling is elke dag open, telkens van 11 u. - 18 u. Let op, de expo is GESLOTEN op Kerstmis en Nieuwjaar.

Registratie is verplicht via www.ccbinder.be. Kies een tijdslot (1 uur) en hou je hier aan, zo houden we het aantal bezoekers onder controle en garanderen we de veiligheid van jezelf en de ander.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cc Binder - exporuimte BAAK
Forum 9
2870 Puurs-Sint-Amands
Van do 3 december 2020 11:00 tot zo 10 januari 2021 18:00
cc Binder Puurs
gratis
webshoppuurs.recreatex.be/Exhibitions...
Nelle.vandeven@outlook.com
www.ccbinder.be