u bent hier

Exhibition "Captured"

18 +


Think Jazzy Gallery stelt jullie graag voor aan de duo expositie “Captured” Dit door Carina Wagenaar & Wilfert Verweij. Carina Wagenaar Levensgrote medaillons Kunstenaar Carina Wagenaar (NL, 1969) studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Haar levensgrote medaillons zijn intrigerende muurobjecten. Deze unieke “crossovers” van kunst, mode en design zijn geïnspireerd op cameeën, ... Lees meer »

Think Jazzy Gallery stelt jullie graag voor aan de duo expositie “Captured”
Dit door Carina Wagenaar & Wilfert Verweij.

Carina Wagenaar

Levensgrote medaillons
Kunstenaar Carina Wagenaar (NL, 1969) studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Haar levensgrote medaillons zijn intrigerende muurobjecten. Deze unieke “crossovers” van kunst, mode en design zijn geïnspireerd op cameeën, kleine medallions, kant, relikwieën en verhalende symboliek. Uitingen van gevoelens, gedachten, spiritualiteit en gebeurtenissen in de wereld worden in deze grote medaillon-kunstwerken vertaald. Haar werk wordt internationaal zeer gewaardeerd en is de afgelopen jaren te zien geweest in Milaan, New York, Parijs, Londen, Florence, Dubai en op verschillende plekken in Nederland.
Wilfert Verweij

Epoxy-kunstenaar

Wilfert Verweij (NL,1971) Op 20-jarige leeftijd begon Wilfert zijn eerste zaak in tuinen ontwerpen en installeren. Na 14 jaar dit in Nederland gedaan te hebben, besloot Wilfert te emigreren naar Sarasota, Florida. Daar ontpopte hij zich als artistiek aannemer en beeldend kunstenaar. In de US leerde Wilfert verscheidene materialen kennen, waaronder cement, gips en epoxy. Na vele experimenten en ideeën kwam er een 3D kunst tot stand die Wilfert de naam “Epoxionisme” gaf. Deze kunstvorm vervaardigde hij in o.a. kunsttafels, beelden en muurkunst. Met de allerlaatste technieken in de epoxy-kunst, verbaasde hij menig kenner met zijn kunstzinnige vormen. Het laatste jaar is Wilfert Verweij uitgegroeid, mede door binnen- en buitenlandse exposities, tot een gevestigde kunstenaar met zijn eigen ideeën en creaties.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Think Jazzy Art Gallery / Bar
Minderbroedersrui 74
2000 Antwerpen
Van ma 21 december 2020 00:00 tot zo 14 februari 2021 23:59
info@thinkjazzy.com
0032471892511
www.thinkjazzy.com