u bent hier

Eutonie: duurzame zelfzorg. Introductiecursus voor beginners

18 +

Gezondheid en zorg


In deze cursus ( 8x dinsdagnamiddag) leer je beter omgaan met mentale en fysieke spanningsklachten en ontdek je hoe je ouderdomsbeperkingen kan vermijden. De huidige, soms hectische levensomstandigheden, leiden niet zelden tot 'overwerkt' zijn, 'overspanning of burn-out. Onthaasten en verstillen is dan nodig om jezelf niet te verliezen in alles wat aan je trekt, of waarin je jezelf kan ... Lees meer »

In deze cursus ( 8x dinsdagnamiddag) leer je beter omgaan met mentale en fysieke spanningsklachten en ontdek je hoe je ouderdomsbeperkingen kan vermijden.

De huidige, soms hectische levensomstandigheden, leiden niet zelden tot 'overwerkt' zijn, 'overspanning of burn-out. Onthaasten en verstillen is dan nodig om jezelf niet te verliezen in alles wat aan je trekt, of waarin je jezelf kan verliezen. In contact komen met de anderen, én tegelijkertijd bij jezelf blijven is een attitude die kan geleerd en geoefend worden. Dit geeft jou de mogelijkheid om op een rustige én adequate manier om te gaan met de dingen die van 's morgens tot 's avonds op je afkomen, ipv dat stress jou 'te pakken heeft'. Teveel stress veroorzaakt een waaier aan fysieke én mentale problemen. De tonus die terug zijn normale evenwicht hervindt, (eu- tonie) is een weldaad voor lichaam en geest!

Bron: UiTinVlaanderen.be

renild Van den plas
Toon kaart Studio 118
Graatakker 118
2300 Turnhout
Van di 17 oktober 2017 13:00 tot di 12 december 2017 16:00
eutonie-kempen
€ 160,0
renild.vdp@gmail.com
014/43.65.11
www.eutonie.info
www.eutonieschool.org
www.eutonie-kempen.com