u bent hier

Essence

Klassieke muziek


Na het succesverhaal van Timelapse komt Kugoni Trio met zijn tweede cd Essence. Met deze nieuwe cd keert het trio terug naar de essentie. Muziek van eigen bodem, waar het ensemble sterk in gelooft, staat centraal om het publiek een nieuwe beleving van klassieke muziek te laten ervaren.  Dit programma vormt een staaltje van Essence en bevat drie composities opgedragen aan het trio.  Wim ... Lees meer »

Na het succesverhaal van Timelapse komt Kugoni Trio met zijn tweede cd Essence. Met deze nieuwe cd keert het trio terug naar de essentie. Muziek van eigen bodem, waar het ensemble sterk in gelooft, staat centraal om het publiek een nieuwe beleving van klassieke muziek te laten ervaren. 


Dit programma vormt een staaltje van Essence en bevat drie composities opgedragen aan het trio. 

Wim Henderickx dialogeert met Astor Piazzolla, Jeroen D'hoe en Piet Swerts. Henderickx speelt met spiritualiteit. Piazolla's winter en herfst symboliseren de essentiële verbondenheid met de natuur. Jeroen D'hoe oppert een korte meditatieve compositie, een gebed voor vrede waarmee hij wil stilstaan bij de grote uitdagingen van deze troebele tijd. Piet Swerts koos voor de specifieke sonoriteit van het Kugoni Trio in combinatie met een virtuoze toegankelijkheid, maar zonder artistieke compromissen.


Ontdek hoe zelfs nieuwe composities raken aan het wezen van wat muziek kan betekenen.

Beleef samen met Kugoni Trio de essentie.

Cavaconcert: Kugoni Trio
cc Deurne Podium
Frans Messingstraat 36
2100 Deurne
zondag 4 oktober 2020om 11:00
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
€ 10,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/71931/essence