u bent hier

Esmé Bos & Bart Voet - Concert Magiq

2 +

Folk en wereldmuziek


Een wonderlijke muzikale reis voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet gaan in ‘Concert Magiq’ op zoek naar het meeslepende van muziek, iets wat peuters zeer intuïtief kunnen beleven, soms heel hartstochtelijk en magisch. Bos en Voet brengen liedjes in verschillende talen over bijzondere momenten in een kleinmensenleven: de eerste keer kijken naar de wolken, bij ... Lees meer »

Een wonderlijke muzikale reis voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet gaan in ‘Concert Magiq’ op zoek naar het meeslepende van muziek, iets wat peuters zeer intuïtief kunnen beleven, soms heel hartstochtelijk en magisch.
Bos en Voet brengen liedjes in verschillende talen over bijzondere momenten in een kleinmensenleven: de eerste keer kijken naar de wolken, bij opa en oma logeren, de ogen van de poes die in het donker licht geven of het zien van de volle maan en de sterren.

“Er is zoveel te zien en te horen in ‘wiegelied’. Zangeres Esmé Bos zingt met en onder begeleiding van Bart Voet lieve, breekbare, geruststellende, verrassende, grappige en tot de verbeelding sprekende wiegeliedjes in allerlei talen. In de zachtste liedjes is Bos op haar best, dan springen je soms zomaar de tranen in de ogen van ontroering.”
(Sara Van der Kooi – Theaterkrant NL – over ‘Wiegelied’)

ZANG EN KLEINE PERCUSSIE ESMÉ BOS
GITAAR, TOETSEN, LOOPSTATION EN ZANG BART VOET

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Theater Hemelhoeve
Azalealaan 1
2930 Brasschaat
za 29 mei 2021 van 11:00 tot 12:00 za 29 mei 2021 van 15:00 tot 16:00
Cultuurcentrum Brasschaat
€ 6,0
webshopbrasschaat.recreatex.be/Ticket...