u bent hier

Eriksson Delcroix & Sun*Sun*Sun Orkestra


Nadat contrabassist Tim Vandenbergh van Sun*Sun*Sun Orkestra in 2015 een aantal arrangementen had verzorgd voor Heart Out Of Its Mind van Eriksson Delcroix, waren zij op de voorstelling van dat album in de Antwerpse Roma ook op het podium te gast. Wie erbij was, zal het moeiteloos kunnen beamen: een en ander zorgde voor magische momenten. Dat is mooi, maar nog mooier is dat die samenwerking nu ... Lees meer »

Nadat contrabassist Tim Vandenbergh van Sun*Sun*Sun Orkestra in 2015 een aantal arrangementen had verzorgd voor Heart Out Of Its Mind van Eriksson Delcroix, waren zij op de voorstelling van dat album in de Antwerpse Roma ook op het podium te gast. Wie erbij was, zal het moeiteloos kunnen beamen: een en ander zorgde voor magische momenten. Dat is mooi, maar nog mooier is dat die samenwerking nu wordt verdergezet. De combinatie van Tim Vandenberghs sfeervolle, wat duistere - noem het 'geheimzinnige' - arrangementen en de bijzondere sound van het vijfkoppige strijkensemble met de zeer eigengereide country van Bjorn en Nathalie is te geslaagd om haar aan het publiek te onthouden.

Wat te verwachten? Nieuwe nummers, covers van vergeten parels en een aantal uitgebeende nummers uit het Eriksson Delcroix repertoire.

Toon kaart Stadsschouwburg Mechelen
Keizerstraat 3
2800 Mechelen
za 03/02/18 van 20:15 tot 22:15
Cultuurcentrum Mechelen
€ 17,0
070 22 28 00
brugge.iticketsro.com/ccmechelen/nl-N...