u bent hier

Er was eens...Jeron Dewulf

Humor comedy


Jeron Amin Dewulf Leiva is een acteur, improvisator, comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE. Het leven is geen sprookje, dat weet iedereen. In “Er was eens… Jeron Dewulf” toetst Jeron de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes. Jeron Amin Dewulf Leiva is een acteur, improvisator, comedian, bekend van de populaire ... Lees meer »

Jeron Amin Dewulf Leiva is een acteur, improvisator, comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE.
Het leven is geen sprookje, dat weet iedereen. In “Er was eens… Jeron Dewulf” toetst Jeron de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes.

Jeron Amin Dewulf Leiva is een acteur, improvisator, comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE.
Het leven is geen sprookje, dat weet iedereen. Maar soms verwachten we wel nog een prins op het witte paard, of zouden we stiekem graag een kabouter tegenkomen die ons drie wensen gunt. In “Er was eens… Jeron Dewulf” toetst Jeron de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes. \nJeron Amin Dewulf Leiva is een acteur, improvisator, comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE.
Het leven is geen sprookje, dat weet iedereen. Maar soms verwachten we wel nog een prins op het witte paard, of zouden we stiekem graag een kabouter tegenkomen die ons drie wensen gunt. In “Er was eens… Jeron Dewulf” toetst Jeron de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Jeugdhuis JOC Frontaal
Gierlebaan 26
2275 Lille
vrijdag 12 maart 2021 van 19:00 tot 22:59
€ 10,0
www.lille.be/cultuurkalender