u bent hier

Enoewast?!


De laatste zes jaar zwierven Tegen Beter Weten In (Timothy Van de Gejuchte & Robin Van Araignien en Jakobistan (Wouter Reggers & Kobe Ardui) als afzonderlijke kleinkunstgroepen door het land. Ieder met hun eigen stijl, uitvalsbasis en biersmaak, maar met evenveel liefde voor de Nederlandse taal, heren als Kommil Foo Foo en Acda en de Munnik en pretzels. Met Enoewast? komen ze voor het eerst ... Lees meer »

De laatste zes jaar zwierven Tegen Beter Weten In (Timothy Van de Gejuchte & Robin Van Araignien en Jakobistan (Wouter Reggers & Kobe Ardui) als afzonderlijke kleinkunstgroepen door het land. Ieder met hun eigen stijl, uitvalsbasis en biersmaak, maar met evenveel liefde voor de Nederlandse taal, heren als Kommil Foo Foo en Acda en de Munnik en pretzels.

Met Enoewast? komen ze voor het eerst als viertal naar buiten om te bewijzen dat 'more' niet altijd 'less' hoeft te zijn.

Eerder gespeelde en nieuwe eigen nummers, aaneengebabbeld met de nodige bedenkingen en al dan niet relevante verhalen, dat is Enoewast?!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcafé
Berkenrodelei 36
2660 Hoboken (Antwerpen)
zaterdag 18 juli 2020 van 20:00 tot 22:00
Cultuurcafe
gratis
ccmoretus@gmail.com